Treci la conținut Treci la subsol

Raluca Neferu s-a născut la Bucureşti în 1994.
Demonstrează talent în domeniul artelor vizuale încă din primii ani de viaţă, continuând să exploreze şi să aprofundeze diverse forme ale artei în proiecte din ţară şi din străinătate atât pe cont propriu, cât şi alături de alţi artişti recunoscuţi. În prezent, îşi continuă demersul artistic şi pe cel academic în colaborare cu publicaţii de artă internaţionale cu renume.

About Me And This Art Journal

My new painting collection contains more than 30 works of art in the impressionist style and is currently exhibited at the modern section of museum.

Biografie selectivă

iul. 2023

Câștigă locul III la Concursul Internațional de Arte Vizuale, Ediția a IV-a, organizat de Festivalul de Arte / Festival 4 Arts ”Dan Iordăchescu”. Lucrarea este expusă în cadrul expoziției de grup a laureaților la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina în perioada 17-22 iulie 2023.

mar. 2023

Ilustrează cartea pentru copii Gloria Veselia și Ursulețul Cipi, autor Dan Mircea Cipariu. 

2019 2021

Studiază metoda clasică realistă în desen şi pictură la Atelier Madrid din Spania alături de Arantzazu Martinez şi Mikel Olazabal.

2016 2018

Primeşte bursa Serviciului German de Schimb Academic (DAAD) pentru studiile de master în arhitectură de interior şi design conceptual la Universitatea de Ştiinţe Aplicate RheinMain din  Wiesbaden, Germania.

2013 2016

Urmează cursurile Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti la secţia de scenografie. Absolvă cu 10 și este premiată în Gala Absolvenților de Doina Levintza, Ion Bogdan Lefter și Alexandru Mâzgăreanu pentru cel mai bun proiect de scenografie.

2012 2013

Participă la cursurile de artă susţinute de  graficianul şi scenograful Iuri Isar alături de care aprofundează diverse tehnici printre care grafica de şevalet, desenul, pictura, gravura tradiţională şi realizarea de carte bibliofilă.

2009 2013

Învaţă la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti la secţia de filologie.

iun. 2009

La îndemnul pictorului Constantin Sultana, are loc prima expoziţie intitulată File de poveste la Atelierul de Creaţie Sultana.

Shop original art from independent artist buying directly from the site and help me doing what I love. Pay online and get a full guarantee.

Newsletter

Be the first to get updates on my latest projects.

RALUCA NEFERU © 2023. ALL RIGHTS RESERVED.

ro_RORO